GRÀFIC / WEB / CORPORATIU / IMPRÈS

Creació web

Per fer destacar una web entre la magnitud de pàgines que hi ha a Internet, nosaltres treballem amb els 5 pilars de l’èxit:

Disseny web

És essencial un disseny web exclusiu i captivador perquè les webs destaquin entre les competidores i els usuaris prestin més atenció al missatge.

Posicionament (SEO)

És vital que les webs estiguin ben preparades per tenir presència destacada a Internet i als buscadors. Nosaltres coneixem els principals mecanismes per assolir el posicionament natural i, d’aquesta manera, incrementar el número de visites.

WEB 2.0 + Xarxes socials

Creem tant les pàgines web 2.0, com la seva integració a les xarxes socials més apropiades per fidelitzar usuaris i guanyar-ne de nous gradualment.

Usabilitat de la informació.

Tota la informació d’una web ha d’estar organitzada de forma molt intuïtiva per garantir una navegació àgil i agradable a tots els usuaris. És per això que dissenyem les webs en base a una interfície òptima per mostrar el contingut de la web.

Webs actualitzables (CMS)

Desenvolupem els nostres projectes web fent servir les darreres tecnologies de la web 2.0. Som experts en Drupal i WordPress, dos dels millors programaris per gestionar continguts de les webs i permetre el seu creixement.

Desenvolupament web íntegre

Des de la usabilitat, el disseny, la programació, el posicionament i la formació desenvolupem projectes integrals a l’entorn web adients a les necessitats del client.