RSS

Blog

Presentem base-Z i el suport multifuncional per iPhone

27/06/12
Arnau Aloy

base-Z iphone dock

El mes passat vam presentar la marca base-Z, juntament amb un suport per telèfons mòbils. Aquest és el principi d’una nova ala del nostre estudi dedicada al disseny industrial, producció i distribució de nous productes funcionals i de disseny.

El producte està elaborat a partir d’una làmina de polipropilè, tallada amb gran detall, i una goma esponjosa que permet que el suport s’adhereixi a la superfície i que es pugui treballar còmodament amb l’iPhone. S’envia dins d’un sobre i el client l’ha de muntar seguint un vídeo. D’aquesta forma es redueix notòriament el cost del transport. També es compatible amb la majoria de mòbils de tercera generació.

Actualment es pot adquirir a través de la web www.base-z.com. Properament la venda s’obrirà a distribuïdors i botigues. També s’oferirà el servei de personalització per a empreses i es fabricarà amb altres colors i estampats.

També a través de la marca registrada base-Z es crearan altres complements per a dispositius mòbils exclusius, de disseny i funcionals.

El seu preu és de 8’50 € (amb enviament inclòs, a l’Estat Espanyol). N’hi ha de dos colors: blanc i negre. El producte es pot enviar plegat dins d’un sobre de carta normal i així es redueix notablement el cost del transport.